Сьогодні 13.11.2023 року, керуючий справами виконкому Радивилівської міської ради Сергій Гуща та Орися Сиротюк начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності , прийняли участь у тренінгу

Дата: 13.11.2023 19:22
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Співпраця між громадами – дієвий інструмент надання якісних послуг присвячений Міжмуніципальному співробітництву на рівні територіальних громад, який стартував у Рівному.

В рамках заходу, поділилися здобутками у сфері міжмуніципальної співпраці Радивилівської громади, яка одна з перших в Рівненській області розпочала використовувати зазначені механізми. Що також дало змогу отримати співфінансування деяких проектів в рамках ММС з обласного бюджету.

Участь у заході беруть понад представників з ТГ Рівненщини.

Навчання організувала Рівненська обласна рада спільно з Програмою розвитку ООН в Україні в рамках проєкту "Посилення стійкості громад в регіонах України", який фінансується урядом Великої Британії, в тому числі з ініціативи Олександр Дехтярчук .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних