У ЗАМЕТІЛІ РАДОЩІВ Й ХОРОШОГО НАСТРОЮ

Дата: 02.01.2018 17:58
Кількість переглядів: 767

Фото без описуУ вівторок, 2 січня, в  Радивилівському міському будинку культури відбулося театралізоване дійство для наймолодших жителів об’єднаної громади «Новий рік дарує казку». І хоча у найближчих синоптичних прогнозах не очікується ані снігопадів, ані хурделиць, у перші дні нового року радивилівська малеча таки втрапила у справжню заметіль. Заметіль радощів, посмішок та хорошого настрою!

Біля новорічної ялинки дитячий сміх дзвенить чи не найдзвінкіше та найщасливіше. Феєрія цього свята відчиняє двері в стару-добру казку і дарує наймолодшим чарівні миті перевтілення в найулюбленіших героїв та персонажів. Отже, й цьогоріч біля прикрашеної лісової гості, розміщеної у танцювальному залі будинку культури, зібралися мушкетери та принцеси, лісові звірята, словом, чи не всі найяскравіші персонажі старих і сучасних казок, мультиків та кінострічок. Працівники будинку культури з’явились перед дітлахами у доволі несподіваних ролях: згідно із запланованим сюжетом, їхніми надійними помічниками у різноманітних конкурсах та новорічних вікторинах стали Сніговик та Левеня. А от підступна Баба-Яга, яка вже традиційно примчала на свято ялинки верхи на мітлі,  тільки й шукала слушної нагоди, аби заподіяти кому дрібної шкоди.

Перевиховати одну із найяскравіших представниць казкового хуліганства дітям вже традиційно допомагали новорічні улюбленці Дід Мороз та Снігуронька.  Зимове свято, насичене запальними танцями, піснями та хороводами, відобразилось світлими усмішками та щастям на дитячих обличчях. Завдячуючи саме таким щемливим миттєвостям ми продовжуємо з нетерпінням очікувати  Нового року. Навіть тоді, як  дорослішаємо, і про магію цього свята розповідаємо вже власним дітям…

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних