До Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 03.11.2016 17:36
Кількість переглядів: 895

Фото без описуВ пору, коли очі милуються пишними капелюхами хризантем, відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

В нашому краї проживають та працюють напрочуд талановиті люди, для яких духовність, творчість та національні традиції стали головними життєвими орієнтирами. Працівники галузі культури – це колектив міського центру дозвілля, будинку культури, чи сільського клубу,  роблять буденність кращою і щасливішою, завжди здивують красивим концертом, торкнуться серця піснею. Подарують людям свято, а це так важливо, особливо у такий непростий для України час — зуміти привнести у конкретну глядацьку аудиторію хоча б дрібку добра, любові, духовної гармонії і гарного настрою!

Яскравою представницею професії, що покликана дарувати радість душі, вчити розуміти прекрасне, є Раїса Дмитрівна Мудрик з Дружби. Понад тридцять років вона працює завідувачкою сільського клубу, за цей час зуміла згуртувати довкола  клубу талановиту молодь, навчає своїх односельців розуміти прекрасне, знати історію та традиції, любити свій рідний куточок, свою пісню.  Понад усе на світі Раїса Дмитрівна цінує людську доброту і милосердя, шанує християнські традиції. Вона – прекрасна дружина, мама, бабуся. Пише вірші та пісні. В тому, що ця громада яскраво й талановито вміє зустрічати гостей на своєму порозі, довелося переконатися під час святкування Дня села в серпні цього року.

Наталка Янчин

Фото з архіву редакції: під час виступу жіночого вокального колективу на Дні села. Раїса Дмитрівна Мудрик (у центрі), завідувач клубу с.Дружби.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних