На старті – спортивні сім’ї

Дата: 22.02.2018 17:07
Кількість переглядів: 898

Фото без описуЧас, коли найпопулярнішими із видів родинного дозвілля вважалися диван та пасивний перегляд телепередач,  давно в минулому. Більшість сучасних сімей – люди творчі, активні та креативні, які завзято плекають фізкультурно-спортивні традиції. Всі, кому близьке по духу життя, насичене адреналіном, зійшлися минулої п’ятниці у залі Радивилівського НВК «школа№2-ліцей»: тут відбувся другий етап обласної гри «Сімейні перегони».

 У спортивних баталіях за честь носити заслужений титул найспритнішої родини у нашій об’єднаній громаді зійшлися більш як два десятки учасників. Підтримати команди прибули і голова об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян, його заступник О.В.Пастух, директор школи-ліцею Д.Д.Денисюк, представники Немирівського, Башарівського, Дружбівського старостинських округів А.П.Колдун, Л.Д.Юсюк, І.П.Крук. Оцінювання змагань проводили вчителі фізичної культури закладу на чолі із директором Радивилівської комплексної дитячо-юнацької школи Д.Дмитруком.

Перед початком веселих естафет учасників «Сімейних перегонів» творчо привітали вихованці середньої групи хореографічного колективу міського будинку культури «Соул Арт» (керівник К.Паскаль). Їх запальна енергетика передалась кожному, хто у цей день готувався вийти на старт, аби показати якнайкращий результат, доки стрілка секундоміра відраховуватиме дорогоцінний час. Сім’ї-учасниці, серед яких були дві міських родини, а також родини із чотирьох старостинських округів об’єднаної громади, на час перегонів стали злагодженими командами. І, наче олімпійці, продемонстрували шалений драйв та відповідальність у своєму бажанні фінішувати першими і отримати заповітне «золото». Увесь цей час на лавах вболівальників кипіли не менш гарячі емоції, адже, як відомо, належна підтримка у спорті – це вже половина успіху. Щоб остаточно з’ясувати, яка сімейна збірна буде удостоєна звання найспритнішої  у Радивилівській об’єднаній громаді, судді підготували чималий перелік із спортивних конкурсів та естафет, таких, зокрема, як «Хокей», «Мікс», «Сніговик», «Біатлон».

Після довгих годин запеклої спортивної боротьби настав час називати імена переможців. За підсумками другого етапу перегонів, найшвидше впоралась із поставленими завданнями родина Добридників, яка виступила від міського НВК «Школа№1-гімназія», почесне, друге місце посіла збірна команда НВК «Школа№2-ліцей», а «бронзовими» призерами сімейних стартів визнано збірну від Немирівського  старостинського округу. Всіх учасників змагань було нагороджено пам’ятними сувенірами та почесними грамотами: особисті вітання усім спортивним родинам висловив і міський голова М.А.Карапетян. А от лідери зустрічі тепер сподіваються на повторну посмішку від Фортуни, адже готуються до відповідального суперфіналу гри. Честь Радивилівщини родина Добридників відстоюватиме 25 лютого на завершальному, третьому етапові «Сімейних перегонів».

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних