ГОРЕ І БІЛЬ: СЬОГОДНІ У РАДИВИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ЧИН ПОХОРОНУ ГЕРОЯ-ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ОВЕРЧУКА МИКОЛИ МИКОЛАЙОВИЧА, ЯКИЙ 30 ЖОВТНЯ ЗАГИНУВ НА ЛУГАНЩИНІ ВІД МІНОМЕТНОГО ОБСТРІЛУ

Дата: 03.11.2023 16:24
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Вчора громада зустріла на колінах жалобний кортеж з тілом полеглого воїна, дорогу додому Героя встеляли живими квітами.

Люди вийшли на вулиці, щоб утворити живий ланцюг за маршрутом в с. Опарипси, до місця проживання сім'ї Героя.

Микола Оверчук 1982 року народження був випускником міської тоді ще другої школи (сьогодні Радивилівський ліцей №2 ім. П. Г. Стрижака), виховувався у багатодітній родині, був серед п’ятьох дітей найстаршим сином у батьків. Молодший брат полеглого Героя сьогодні також зі зброєю в руках захищає територіальну цілісність України на фронті.

Чин похорону Миколи Оверчука відбувся сьогодні, на останнє прощання з полеглим Захисником прийшли односельці, друзі, знайомі, однокласники, представники влади територіальної громади, територіального центру комплектування Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП , бійці роти охорони.

Заупокійне відспівування проходило у Свято - Соборо-Богородичній церкві в с. Опарипси.

З усіма військовими почестями Героя хоронили в рідному селі Опарипси, відповідно до поховального церемоніалу загиблого військовослужбовця, рідним Героя на цвинтарі було вручено Державний прапор України, що ним була вкрита труна воїна, і під яким він боровся за Перемогу.

Назавжди у нашій вдячній пам’яті ім’я Героя-воїна, Оверчука Миколи Миколайовича, солдата єгерської роти. Він віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність.

Завдяки таким Героям, як він, Україна є і буде!

У цей надзвичайно важкий час ми низько схиляємо голови у скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних