28 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників та вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні

Дата: 28.10.2023 12:38
Кількість переглядів: 103

На Меморіалі Слави в м.Радивилів відбулась акція пам’яті важливої історичної дати за участю представників влади територіальної громади – Радивилівського міського голови Миколи КАРАПЕТЯНА, його заступників Віктора ІСЮКА, Олександра ПАСТУХА, голови Радивилівської ветеранської організації Василя БОНДАРЯ, представників Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП – Валентина АТРАСЕВИЧА, Ігоря ХОРОНОВСЬКОГО, працівників поліції.

Фото без опису

За усталеною традицією покладали квіти до братських могил загиблих воїнів.

Цей день нагадує про одну з найбільш трагічних сторінок нашої історії – фашистську окупацію, яка кривавими смерчами пронеслася нашою країною і забрала десятки мільйонів життів; про неоціненний вклад українського народу в боротьбі з фашизмом, про героїчні подвиги та мужність, про мільйонів життів та скалічених доль, і про біль, який залишиться в серці кожного українця назавжди.

Зараз наша країна знову перебуває у стані кривавої війни, потерпаючи від російської збройної агресії та окупаційного зазіхання на території. Захищаючи рідну землю від окупантів, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову зі зброєю в руках боронять наші кордони, незалежність та мирне майбутнє.

Честь і слава живим Героям!

Вічна пам'ять усім загиблим, які віддали життя за Батьківщину!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних