У Радивилівський ліцей №1 з’явилась нова сучасна навчальна платформа: інтерактивний Центр дистанційної освіти

Дата: 25.10.2023 16:56
Кількість переглядів: 270

Тут є все необхідне для ефективної організації онлайн навчання – мультимедійний комплекс для уроків та віртуальних науково-дослідницьких сесій, учнівської медійної комунікації в форматі розвитку освітніх міжнародних проєктів.

Фото без опису

На відкритті Центру побували Радивилівський міський голова Микола Карапетян, його заступник Олександр Пастух, очільниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина Ковалевська .

Концептуально цей простір спроєктовано ще і як музейний клас: тут встановлено модульну інформаційну експозицію у форматі 3 D, на якій - повна новітня історія закладу, починаючи із 2000-го року.

Експозиція - як відкрита книга для кожного, хто хоче дізнатися більше про педагогів та успішних випускників ліцею, які своїми досягненнями творили його імідж та історію.

Це вже шостий зал музейного комплексу в цьому освітньому закладі, де переплітаються долі шкільних поколінь. Загалом, у комплекс музею входять ще і кімната шкільних традицій, світлиця випускників, зал «Гордість школи» та зал Героїв.

Як зазначила директорка ліцею, в Центр інтерактивного навчання придбано нові меблі, а допомогу в закупівлі мультимедійної системи надала Радивилівська міська рада, оперативно реагуючи на освітні запити воєнного часу.

Спільними зусиллями створено нові ресурсні можливості для освітнього процесу дітей громади, - про це зазначив Радивилівський міський голова Микола Карапетян під час відкриття Центру, подякувавши за розвиток та збереження кращих традицій ліцею педагогам, батьківській спільноті, учнівському активу.

Коротке знайомство присутніх з музейною експозицією провела директорка освітнього закладу Алла Фаєвська.

Вона зазначила: цей куточок повноформатно транслює учнівській молоді наші історичні та культурні цінності. Тут - про все важливе, що відбувається у наші дні.

Сьогодні у Радивилівському ліцеї №1 працюють 79 педагогів, щорічно заклад випускає в доросле життя найбільшу в громаді кількість молоді з відзнаками за особливі успіхи у навчанні. Вихованці ліцею лідирують за підсумками незалежного зовнішнього оцінювання, а цьогоріч Радивилівський ліцей №1 успішно відзначився у рейтингу обласних загальноосвітніх закладів відповідно до результатів НМТ, увійшовши в десятку кращих на Рівненщині.

Переживаємо непрості часи, але продовжуємо вдосконалювати освітній простір. Бо освічена та прогресивна молодь – майбутнє нашої вільної та незалежної України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних