Повідомлення про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 13.10.2023 08:55
Кількість переглядів: 298

Із метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до статті 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25 травня 2011 року, Радивилівська міська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації:

Фото без опису

«Внесення змін до детального плану території  земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості

по вул.О.Невського,73з у м.Радивилів Рівненської області»

Зміни до детального плану території вносяться з метою уточнення планувальної структури підприємств та об’єктів транспортної й комерційної діяльності;  необхідності уточнення функціонального призначення прилеглих територій, впорядкування вуличної мережі та удосконалення архітектурно-композиційного рішення в оновлених межах розробки. Однією з цілей ДПТ є визначення містобудівних умов та обмежень

Підстава для розроблення: Рішення Радивилівської міської ради №1189 від 11 квітня 2023 року

Замовник: Радивилівська міська рада Дубенського району Рівненської області. Розробник: ФОП Назаренко Катерина Юріївна

Основні техніко-економічні показники:

  • Площа в межах розробки ДПТ –8,0000 га;
  • Максимальний клас шкідливості – 4 клас із 100-метровою санітарно-захисною зоною
  • Гранична висота – 8 метрів
  • Поверховість – 2 пов.
  • Відсоток забудови (максимально можливий) – 80%

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися у відділі містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, приватизації Радивилівської міської ради за адресою:

35500, Рівненська обл., Дубенський р-н, м. Радивилів, вул. Паркова, буд. 5

Телефон: 03633-43804
E-mail: mradaviktor@gmail.com

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – в.о. начальника відділу – головного архітектора відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, приватизації Радивилівської міської ради – Віктор Маркович

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 12 листопада 2023 року за адресою: 35500, вул. Паркова, буд. 5, м. Радивилів, Дубенський р-н, Рівненська обл.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 13 листопада 2023 року о 10.00 год. за адресою: 35500, вул. Паркова, буд. 5, м. Радивилів, Дубенський р-н, Рівненська обл.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних