В Радивилівській центральній міській бібліотеці – нова літературна подія осені. Вперше на зустрічі з місцевими шанувальниками писемної творчості відома рівненська авторка, яка успішно працює у жанрі детективів, триллерів , жахастиків, - Ксенія Циганч

Дата: 04.10.2023 17:26
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

Лауреатка відомого конкурсу «Коронація слова» розповіла про початок літературного шляху, про реальні спостереження і події, які вкладає у свої твори, а також досвід співпраці з правоохоронними структурами у висвітленні своїх детективних сюжетних ліній, як підбирає персонажів та багато інших історій та деталей із письменницького життя.

В форматі сьогоднішнього діалогу «автор-читач» відбулась презентація нової книги від Ксенії Циганчук під назвою "Хто тебе вбив?"

Традиційно, усі гості зустрічі мали змогу придбати авторське видання з автографом письменниці, зробити пам’ятне фото.

Radivilovska Miska Biblioteka продовжує цикл зустрічей з популярними українськими авторами, де кожен може «посмакувати» літературними новинками та художнім словом у присутності самих письменників, які, до слова, також оцінюють, як високоефективний в просвітницькому плані, саме такий формат комунікації з читацькою аудиторією.

Ксенія Циганчук. Авторська сторінка

Radivilovska Miska Biblioteka

Радивилів: освіта, культура, молодь і спорт

КЗ "Радивилівський МБК"

Довідково: Циганчук Ксенія Анатоліївна – українська письменниця. Народилася 8 березня 1986 року в м. Рівне, у родині викладачів. Закінчила Рівненський державний гуманітарний університет (факультет іноземної філології), за спеціальністю «Вчитель іноземних мов та зарубіжної літератури». З 2007 року працювала вчителем у школі, потім викладачем у вузі та на курсах іноземних мов. Захоплюється дослідженням старослов'янських казок та міфології, вивченням іноземних мов, фітнесом, подорожами. Проживає у Рівному. Постійно проводить презентації та зустрічі із читачами по всій території України. Писати почала з молодших шкільних років для свого задоволення. У 2006 році вийшла збірка оповідань «Дощ крізь сльози» (переважно філософська тематика). Збірка була видана коштом гранту голови Рівненської обласної державної адміністрації.

Ксенія Анатоліївна Циганчук має низку премій, визнань і нагород: 2016 р. – володарка спеціальної премії від Андрія Кокотюхи «Золотий Пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова»; 2017 р. – лауреатка премії імені Михайла Дубова;

2018 р. – роман «Коли приходить темрява» отримав відзнаку «Краща книга Рівненщини» в номінації «Краще видання для юнацтва та молоді».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних