ВІДВАГА, ІСТОРИЧНЕ КОРІННЯ І ВІРА

Дата: 01.10.2023 13:08
Кількість переглядів: 118

СЬОГОДНІ, 1 ЖОВТНЯ, УКРАЇНА І НАША ГРОМАДА ВПЕРШЕ ВІДЗНАЧАЄ У НОВУ ДАТУ ДЕНЬ СВОЇХ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ.

Фото без опису

Це свято оповите Покровом Пресвятої Богородиці, сповнене молитов за всіх тих, хто серцем і душею любить й захищає Україну!

Сьогодні у Радивилівській громаді відбулись урочистості та хода пам’яті до Алеї Слави, де військові Радивилівської роти охорони ЗСУ поклали квіти до світлин загиблих в російсько-українській війні земляків-Героїв.

Вшанували також пам'ять Героїв Небесної Сотні та патріотів, які в різні історичні часи відстоювали незалежність та мирне небо над Україною.

За участю настоятеля та хористів храму Свято-Вознесенської Парафії м. Радивилів відбулась акція пам’яті та спільна молитва за всіма загиблими Героями – які повертали загарбане окупантами, поклали найцінніше – власне життя на вівтар української свободи і незалежності, щоб нові покоління українців могли жити на своїй, Богом даній землі.

Патріотичну мистецьку програму до урочистої події підготували працівники КЗ "Радивилівський МБК" , виступив, зокрема , народний аматорський хор ( керівник Ярослав Жолнович).

о вшанування пам’яті та хвилини мовчання за загиблими на фронті захисниками й захисницями долучились жителі міста, представники влади територіальної громади, представники місцевого відділення поліції та офіцери із Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП .

Міський голова Микола КАРАПЕТЯН та військовий комісар, підполковник ЗСУ Олександр КУЗЬМИЧ поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю України, вшановуючи подвиг наших предків, які вогнем і мечем боронили рідну землю від ворога.

Усім багатолюдним зібранням сьогодні помолились за захист Пресвятої Богородиці над Героями сучасності, нашими незламними Захисниками і Захисницями, які зі зброєю в руках мужньо тримають фронт - за свободу та життя мільйонів українців! В серцях палко просячи для них якнайшвидшого повернення з війни додому, - з Перемогою, живими й неушкодженими.

Слава нашим воїнам, всім, хто боронить нашу державу та продовжує давати відсіч ворогу.

МИ ВДЯЧНІ КОЖНОМУ ТА КОЖНІЙ!

ВАША СИЛА ТВОРИТЬ ЩЕ ПОТУЖНІШОЮ СЛАВУ УКРАЇНИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних