ПОЛЕГЛОГО НА ВІЙНІ ГЕРОЯ З с.ПІДЛИПКИ ВІТАЛІЯ МИКОЛАЙОВИЧА МАЦЮКА ПОСМЕРТНО НАГОРОДЖЕНО ОРДЕНОМ «ЗА МУЖНІСТЬ» ІІІ СТУПЕНЯ

Дата: 29.09.2023 11:21
Кількість переглядів: 353

Почесну державну нагороду, якою відзначають військовослужбовців за самовідданість у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, в Радивилівській міській раді сьогодні вручили матері Захисника.

Фото без опису

Сапер інженерно-саперного відділення Мацюк Віталій Миколайович загинув в результаті ворожого обстрілу торік 23 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Берестове, що на Донеччині.

З військовими почестями його поховали на кладовищі в с.Підзамче.

Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН, разом із заступницею голови Дубенської РВА Іриною КРУЖАЙЛО, офіцером Другого відділу Дубенського РТЦК та СП Ігорем ХОРОНОВСЬКИМ передали державну нагороду, вшанували світлу пам’ять молодого бійця, який з перших днів повномасштабного російського вторгнення героїчно боронив рідну землю від окупантів.

 Мати Героя подякувала за співчуття та підтримку у цій гіркій втраті, за чутливість до сліз осиротілих родин, чиї близькі віддали життя за незалежну Україну, зауваживши:

-        Вони  Герої, які заслуговують, щоб бути для людей, серед яких вони жили, прикладом відваги, честі та справжнього патріотизму.

Потім відбулась спільна акція вшанування пам’яті на Алеї Слави та покладання квітів до Дошки пошани загиблим Захисникам місці.

На цьому місці вже невдовзі планується спорудження монументальної Стелли пам’яті полеглих земляків- Захисників України.

Радивилівською міською радою оголошено конкурс на проєкт її будівництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних