ОСВІТЯН ГРОМАДИ ВІДЗНАЧИЛИ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ВЧИТЕЛЯ

Дата: 27.09.2023 11:03
Кількість переглядів: 125

Сьогодні у Радивилівській міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, яке відзначають щороку в першу неділю жовтня.

Фото без опису

Участь у заході взяли Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН, його заступник Олександр ПАСТУХ, очільниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина КОВАЛЕВСЬКА.

Присутнім педагогам було висловлено вдячність за щоденну роботу, за те, що у такий непростий час продовжують виховувати патріотів, навчають дітей найкращим людським якостям.

Колишні учні радивилівських педагогів сьогодні боронять нашу країну, і завдяки їм ми можемо жити та працювати, наближати Перемогу нашої України.

Кожен з нас усвідомлює, що освіта є дійсно стратегічною галуззю нашої держави.

– Ви робите надзвичайно важливу роботу, коли крім своїх професійних обов’язків, берете на себе відповідальність за життя і безпеку дітей, намагаєтеся знайти підхід до кожного учня. Вчитель, вихователь, викладач – це і друг, і мудрий порадник, і вірний наставник. Слова щирої поваги вам за вашу витримку та вміння долати виклики сьогодення, - зазначив у своєму вітанні міський голова.

Вдячним словом звернулась до колег-освітян Ірина КОВАЛЕВСЬКА, зазначивши, що освітня галузь громади, без сумніву, є потужною та результативною, постійно орієнтованою на підвищення якості викладання.

Представників освітянської спільноти громади - працівників закладів загальної середньої освіти громади та дошкільних установ, - відзначили Почесними грамотами Радивилівської міської ради, квітами та цінними подарунками.

Щира шана і сердечна подяка нашим освітянам!

Радивилів: освіта, культура, молодь і спорт



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних