СМІТТЯ ВИКИДАЛИ ТА ПАЛИЛИ - ШТРАФ ЗАПЛАТИЛИ!

Дата: 19.09.2023 12:49
Кількість переглядів: 130

Відбулось чергове засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті Радивилівської міської ради.

Фото без опису

Членами комісії розглянуто шість протоколів, складених правоохоронцями на жителів громади за адміністративні правопорушення у сфері благоустрою: спалювання сухої рослинності, викидання сміття у невстановлених місцях та відсутність угод за вивезення твердих побутових відходів.

Попри щоденні нагадування мешканцям, що спалювання сухої рослинності та сміття карається законом у вигляді штрафу, димові завіси нікуди не зникли, на городніх ділянках продовжують палати полум’я, від чого в повітря виділяється велика кількість небезпечних речовин — бензопірен, діоксини та важкі метали. Це значно впливає на  імунітет людей, особливо з хронічними  і серцево-судинними захворюваннями, вражає дихальні шляхи, провокує розвиток онкологічних та алергічних захворювань.

Про ці вже загальновідомі правила сьогодні вкотре нагадали порушникам.

Вивезти залишки сухої рослинності з городніх ділянок власники можуть, скоординувавши зусилля та звернувшись за відповідною послугою у міське комунальне підприємство «Комунальник». Або ж облаштувавши відповідні місця для компостування.

За результатами засідання адмінкомісії прийнято відповідні рішення.

Нагадуємо жителям Радивилівської міської територіальної громади про заборону спалювання сухої трави, опалого листя та будь-якого сміття. Такі дії несуть загрозу навколишньому середовищу та є небезпечними для життя та здоров’я людей, а особливо дітей.

Разом з тим, за самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна, а в час війни і  кримінальна відповідальність, а також накладення штрафу на громадян – від 340 грн до 1360 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних