У Радивилівській міській раді відбулась позачергова сесія

Дата: 18.09.2023 17:34
Кількість переглядів: 247

Депутати зібрались на робоче засідання з огляду на необхідність впорядкування важливих питань функціонування громади у сфері земельних відносин, бюджетного забезпечення, діяльності комунальних підприємств та освітніх закладів.

Фото без опису

 

Перед початком голосування депутаткою від фракції політичної партії «Європейська солідарність» Іриною Польовою було внесено пропозицію включити до порядку денного звернення депутатів Радивилівської міської ради VIII скликання ради до Президента України та Верховної Ради України щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів.

Далі депутати підтримали пропозицію виділити кошти на лікування внаслідок вогнепально-уламкових поранень на фронті  військовослужбовця – жителя с.Дружба Радивилівської громади. Розглянули  та прийняли також відповідні рішення по заяві Миколи Пастуха,  депутата Радивилівської міської ради VIII скликання по виборчому списку від Рівненської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» про дострокове припинення ним депутатських повноважень .

В підсумку голосування внесено зміни в програму соціального захисту окремих категорій населення Радивилівської громади на 2022-2025 роки, зокрема – доповнено фінансування видатків коштами на встановлення флагштоків, придбання меморіальних дошок, пам’ятних знаків - для увіковічення пам’яті загиблих Захисників України з Радивилівської громади.

Рішенням сесії передано з балансу КП «Радивилів-тепло»  в оперативне управління (на баланс) Радивилівського ліцею№1 та Радивилівського ліцею №2 ім.П.Г.Стрижака генераторів для освітлення захисних укриттів на випадок перебоїв з електропостачанням.

Прийнято рішення уповноважити виконавчий комітет міської ради виконувати повноваження органу приватизації квартир та будинків державного житлового фонду, кімнат у гуртожитках, забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків та проведення інвентаризації гуртожитків Радивилівської тергромади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних