ПОДЯКУВАЛИ ЗА СМІЛИВУ ЩОДЕННУ РОБОТУ ТА ВРЯТОВАНІ ЖИТТЯ

Дата: 17.09.2023 20:17
Кількість переглядів: 201

Начальник Дубенське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області Михайло ДОМАРАЦЬКИЙ спільно із очільником Радивилівської територіальної громади Миколою КАРАПЕТЯНОМ сьогодні відзначили з нагоди професійного свята  - Дня рятувальника – тих, хто стоїть на цивільному захисті населення та визволяє  людей із різних небезпечних ситуацій. Чи то стихія, чи дорожньо- транспортна пригода, чи то потреба ліквідовувати наслідки ракетних ударів у час війни...

Фото без опису

Щодня на варті, щоб запобігти, врятувати, допомогти жителям на території громад Радивилівщини  бійці 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. 

Те, що для звичайної людини є подвигом, для цього колективу  повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й злагодженості. Часто, саме від того, як спрацюють рятувальники, залежать людські життя.

У вітальному слові Михайло ДОМАРАЦЬКИЙ  звернувся зі словами подяки до радивилівських рятувальників: «Ваша робота викликає беззаперечну вдячність суспільства та повагу. Сьогодні, в умовах війни, ризики для рятувальників значно посилились.  Особливо на прифронтових територіях, де доводиться працювати під ворожими обстрілами, щоденно наражаючись на небезпеку! Тому працюємо далі на благо українського народу, дякуємо ЗСУ за можливість виконувати нашу роботу. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту та нових професійних успіхів».

Також він подякував міському голові  за всебічну підтримку та продуктивну співпрацю  з місцевим підрозділом ДСНС, за розуміння у вирішенні актуальних питань цивільного захисту.

У свою чергу, Микола Аракелович зазначив: -Міська влада не стоїть осторонь потреб підрозділу служби з надзвичайних ситуацій. Є постійна комунікація на результат. А завдяки співробітництву з  польськими партнерами вдалося  масштабно укомплектувати Радивилівську пожежну частину - зокрема,  спецтранспортом, професійним спорядженням та пожежною  амуніцією.

Він подякував колективу рятувальників -вогнеборців за самовіддану службу і повсякчасну готовність прийти на допомогу та вручив кращим працівникам місцевого підрозділу ДСНС цінні подарунки та Почесні грамоти міської ради.

Начальнику пожежно-рятувальної частини м.Радивилів  Володимиру Ковалю для ще більш ефективного реагування в оперативно- рятувальних операціях надано необхідне спецобладнання.

Цього дня хвилиною мовчання було  вшановано  світлу пам'ять  всіх українських рятувальників, які загинули при виконанні свого службового обов’язку. Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті відважними сміливцями та професіоналами своєї справи, справжніми Героями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних