РАДИВИЛІВЧАНКА ЗАПЛАТИТЬ ШТРАФ ЗА НАПАД СОБАКИ НА ДИТИНУ

Дата: 13.09.2023 10:05
Кількість переглядів: 260

Відбулось засідання адмінкомісії при виконавчому комітеті Радивилівської міської ради.

Фото без опису

Розглянуто, зокрема, протокол про адміністративне правопорушення правил благоустрою (спалювання відходів рослинного положення) жителькою Бугаївського старостинського округу.

Вкотре наголошуємо, що спалювання сухої трави, чагарників, сміття та іншої рослинності є ЗАБОРОНЕНЕ та карається законом. Проте, димові завіси нікуди так і не зникли, що спричиняє значну шкоду здоров’ю людям, які страждають від хвороб органів дихання.

Рейдові групи працюють щоденно по всій території громади, їх робота направлена на притягнення винних осіб за спалення сухої рослинності до відповідальності згідно із законом.

За допомогою боді-камер поліцейські фіксуватимуть факти спалювання сухої рослинності на городніх ділянках та встановлюватимуть особи їх власників.

Нагадуємо, що за спалювання сухої трави та листя передбачений штраф від 3060 до 6120 грн для громадян, та від 15300 грн до 21420 грн на посадових осіб. Починаючи із березня 2022 року Верховна Рада внесла зміни до ККУ, посиливши відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану. Зокрема , це стосується паління сухої трави.

Ще одне з рішень адмінкомісії стосувалось притягнення до адміністративної відповідальності жительки міста - за неналежне утримання собаки потенційно небезпечної породи. Домашня тварина несподівано напала на неповнолітню, чим було завдано шкоди здоров’ю дитини.

Санкція статті передбачає штраф від 100 до 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних