РЕАБІЛІТАЦІЯ – З КОМФОРТОМ!

Дата: 12.09.2023 10:00
Кількість переглядів: 74

Завершено ремонтні роботи загального коридору у відділенні Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Радивилівської міської ради.

Фото без опису

Тут проведені опоряджувальні роботи, встановили нові панелі на стінах та замінили проблемні ділянки підлоги.

Пофарбоване та свіже, відділення готове і надалі покращувати здоров'я соціально вразливих категорій населення громади.

Відділення денного перебування терцентру має на обслуговуванні понад 500 відвідувачів. Тут спеціалізуються на реабілітації хвороб серцево-судинної, нервової, дихальної систем та опорно-рухового апарату. Пенсіонери та громадяни з інвалідністю після 18 років отримують тут лікування за рахунок місцевого бюджету. Безкоштовне обслуговування рішенням сесії міської ради у відділенні проводиться також для ветеранів АТО/ООС та учасників бойових дій російсько-української війни.

У реабілітаційному процесі використовується доволі широкий спектр методів, майже як у санаторних комплексах. Це - фізіотерапія, лікувальна фізкультура, кінезотерапія, водолікування, грязелікування, озокеритолікування, є облаштована соляна кімната.

Завдяки перемозі в обласному конкурсі міської ради кількаріч тому заклад значно оновив оснащення на майже 300 тисяч гривень.

Вдалось обладнати кабінет кінезотерапії, придбати бруси для навчальної ходьби для людей після інсульту, які взагалі не можуть рухатись, оновили кабінет світлотерапії, зокрема придбали новий апарат "Біоптрон", а в соляну кімнату вдалось купили новий галогенератор.

Реабілітаційні послуги доступні також жителям сусідніх громад завдяки укладеному поміж ТГ колишнього Радивилівського району договору муніципального співробітництва в цьому напрямку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних