Відбулась позачергова сесія Радивилівської міської ради: депутати опрацювали та прийняли відповідні рішення із 29-ти питань порядку денного

Дата: 07.09.2023 13:27
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Відкрив та провів сесійне засідання міський голова Микола КАРАПЕТЯН.

З його доповіді депутати підтримали пропозицію та проголосували за надання матеріальної допомоги громадянам з важкими захворюваннями, які потребують оперативного втручання, а також військовослужбовцям, які повернулись важкопораненими з фронту та потребують медичної реабілітації.

Рішенням сесії було затверджено Програму підвезення учнів та педагогічних працівників до закладів освіти впродовж 2023-2024 навчального року.

Затверджено також і прогнозований річний обсяг фінансування на забезпечення безоплатного проїзду здобувачів освіти Підзамчівського ліцею по маршруту:

Підзамче-Круки –Копані –Адамівка-Підзамче (протяжність маршруту 41, 2 км).

Депутати опрацювали блок земельних питань та, за пропозиціями профільної земельної комісії міської ради, по кожному прийняли відповідне рішення.

Також внесли зміни у програму енергоефективності громади, в розділі «Термомодернізація будівель бюджетних установ», де в переліку завдань поставлено за мету проведення капітального ремонту даху будівлі Підзамчівського ліцею. Для старту й фінансування робіт відповідні зміни було внесено до місцевого бюджету.

За результатами голосування міською радою вирішено делегувати департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА функції замовника будівельних робіт об’єкта «Реконструкція очисних споруд м. Радивилів, продуктивністю 900м.куб/добу».

Після завершення реконструкції очисних та прийняття об’єкта в експлуатацію, завершений об’єкт та прєктно-кошторисну документацію до нього буде передано на баланс КП «Комунальник» Радивилівської міської ради згідно з актом прийому-передачі.

Матеріали позачергової 49-ї сесії розміщено на офіційному веб-сайті Радивилівської міської ради за посиланням https://radyvylivrada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних