Платники Дубенського району сплатили понад 67 млн грн земельного податку

Дата: 08.09.2023 13:09
Кількість переглядів: 135

Власники землі та землекористувачі Дубенського району впродовж січня-серпня 2023 року перерахували до місцевих бюджетів 67,1 млн гривень плати за землю. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 18 млн гривень, або 36,6 відсотків. Про це повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області Алла Панчук.

Фото без опису

Посадовець зазначає, що внесок платників юридичних осіб за вісім місяців поточного року становить майже 50 млн гривень. Цей показник перевищує відповідний період минулого року  на 12,7 млн  гривень.

Фізичні особи, котрі мають у власності чи користуються землею, поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши 17,2  млн гривень земельної плати, що перевищує минулорічні показники  на 5,3 млн гривень

Алла Панчук, звертаючись до платників земельного податку, нагадує  про важливість своєчасної сплати податку за володіння або користування землею. 

Наразі земельний податок сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення (п.287.5 ст.287 Податкового кодексу України - далі ПКУ).

Нагадуємо, якщо повідомлення-рішення з якихось причин не надійшло до платника, необхідно звертатись до Центрів обслуговування платників за місцем податкової адреси для звірки.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних