РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО РЕГІОНАЛЬНОГО ОФІСУ ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 06.09.2023 17:01
Кількість переглядів: 244

Радивилівську громаду відвідали керівниця Рівненського регіонального офісу Проєкту «ГОВЕРЛА» Руслана СТАСЮК та фахівці Проєкту: Василь КУРИЛАС - фахівець з надання муніципальних послуг, Наталія КОРЕНЬ - фахівець з фінансів, Юлія КОЛЕСНІК - фахівець з питань нормативно-правового регулювання, Наталія ГОЛОВАЧ – фахівець із залучення громадськості.

Фото без опису

Разом із Радивилівським міським головою Миколою КАРАПЕТЯНОМ, керівниками відділів міської ради та представниками структурних підрозділів соціально-економічного розвитку, соціального захисту, охорони здоров’я, керівниками комунальних підприємств, - окреслили пріоритети подальшої взаємодії та співробітництва.

Зокрема – в напрямку забезпечення якості та доступності муніципальних послуг в громаді, виконання бюджетних показників в умовах воєнного стану, юридичного супроводження підвищення інституційної спроможності громади, щодо залучення громадськості до реалізації проєктів в громаді.

Під час зустрічі міський голова Микола КАРАПЕТЯН подякував фахівцям Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за ефективну співпрацю.

Радивилівська громада – у десятці громад з Рівненщини, які стали партнерками Проєкту, починаючи з 2022-го року. За цей час напрацьовано плідні результати, громаду підсилено спеціалізованим обладнанням – а це генератори для альтернативного енергоживлення, мотопили, ледліхтарі, вогнегасники та мотопомпи, щоб оперативно реагувати на виклики воєнного сьогодення. А також професійне спорядження для пожежників-добровольців.

Підтримка Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» є актуальною для громади, особливо в контексті забезпечення роботи важливих об’єктів інфраструктури під час надзвичайних ситуацій.

Разом із Проєктом «ГОВЕРЛА» громада щодня стає інституційно спроможнішою.

Пишаємося бути частиною HOVERLA / проєкт USAID в Україні/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних