Представники місцевих ветеранських організацій сьогодні передали військовослужбовцям Радивилівської роти охорони - структурної частини ЗСУ - кошти, зібрані за час нещодавнього благодійного риболовного турніру

Дата: 22.08.2023 08:13
Кількість переглядів: 207

Нагадаємо, захід відбувся минулої неділі в с. Старики Башарівського старостату з ініціативи товариства рибалок, ветеранських організацій та Радивилівської міської ради.

Фото без опису

Риболовлю, де донатили на потреби ЗСУ, активно підтримали команди від старостинських округів громади, міської ради, волонтерських організацій, поліції, місцевого відділення територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники радивилівського карпового клубу, служби з надзвичайних ситуацій, ветеранських організацій, комунальних підприємств.

Змагання тривали чотири години, за цей час, в підсумку, було виловлено понад 44 кг риби.

Ми боремося за існування нашої держави та українців. Боротьба триває не лише на фронті, а по всій країні, у кожному місті та селі. Кожен громадянин своєю підтримкою та словами подяки допомагає воїну на передовій. На такі заходи, під час яких є можливість закумулювати кошти для захисників, наша громада завжди готова відгукнутися та організуватися.

Борімося – поборемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних