У Радивилівський історичний музей сьогодні яскрава мистецька подія - відкриття персональної виставки картин мисткині з нашої громади Оксани ПЕТРОВСЬКОЇ

Дата: 20.08.2023 21:05
Кількість переглядів: 167

Художниця, крім написання картин, ілюструє книги, займається іконописом, декоративним розписом.

Фото без опису

Наразі триває її творча співпраця з українською літераторкою Ією Ходорівською з Калуша, яка написала кілька дитячих казок за мотивами картин Оксани Петровської. У свою чергу, художниця проілюструвала кілька виданих творів письменниці.

З полотен Оксани ПЕТРОВСЬКОЇ на нас дивляться Мавки - Маруха, Гречуха, Житниця, та багато інших, які в українській міфології мали свою місію та призначення. Про ці давні вірування українського народу більше розповіла присутнім місцева книгознавиця Марія БРАСЛАВЕЦЬ.

Зустріч мисткині із місцевими поціновувачами живопису відбувалася у дружній та невимушеній обстановці, де кожен міг ближче поспілкуватися з авторкою робіт, пізнати дивовижний світ намальованих нею міфічних істот.

Поспішіть і ви відвідати виставку талановитої художниці, отримати естетичне задоволення та збагатити свій внутрішній світ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних