ВАКЦИНАЦІЯ НА ЗАХИСТІ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Дата: 27.07.2023 10:17
Кількість переглядів: 232

В Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору. У рамках кампанії напередодні нового навчального року лікарі та мобільні вакцинальні бригади проводять щеплення дітей, які в наслідок війни або інших обставин пропустили вакцинацію.

Фото без опису

Особлива увага до дітей з числа ВПО, які переїхали з інших областей: вони зможуть зробити щеплення та перевірити вакцинальний статус у лікарнях чи пунктах щеплень.

Якщо ваша дитина пропустила планове щеплення, важливо його надолужити.

Головною причиною спалахів кору - низьке охоплення профілактичними щепленням проти кору дітей у попередні роки. Для колективного імунітету необхідно, щоб 95% населення мали імунітет до цієї хвороби. І цього краще досягти через вакцинацію. Адже хвороба часто має тяжкий перебіг з розвитком ускладнень.

Високого рівня охоплення вакцинацією першочергово необхідно досягти серед дітей.

Діти, які мають бронхіальну астму, цукровий діабет, муковісцидоз, онкологію, серцево-судинні чи інші хронічні захворювання, потребують щеплення в першу чергу, адже такі діти вразливіші до інфекцій, перебіг хвороби в них зазвичай важчий, а ускладнення - серйозні.

Впродовж двох тижнів вакцинальна мобільна бригада проводить щеплення у віддалених куточках нашої громади. Вакцинують не тільки проти кору, але і тих, хто не отримував інших щеплень згідно з календарем щеплень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних