У м. Рівне відбувся дводенний семінар- тренінг для старост територіальних громад області

Дата: 22.07.2023 09:35
Кількість переглядів: 117

Учасниками семінару стали 50 старост, які першими зголосилися і заповнили необхідну форму. Вони представляли 27 територіальних громад Рівненщини.

Фото без опису

До важливої ініціативи долучились і старости Підзамчівський Старостинський Округ , Сестрятинський старостинський округ , Башарівський старостинський округ, Старостинський Округ Дружбівський , Бугаївський старостинський округ, Немирівський Старостинський Округ .

Ініціювала семінар Рівненська обласна рада спільно з Програмою розвитку ООН в Україні, яка реалізовує проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України». Окрім Рівненщини, його проводять ще у трьох областях за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.

Упродовж двох днів національні та місцеві експерти акцентували увагу старост на їхніх повноваженнях, на законодавчих змінах, які очікуються, на можливостях, які надає міжмуніципальне співробітництво, на проблемних питання, які виникають в умовах воєнного стану.

Зокрема, щодо роботи з ВПО та їх ефективної інтеграції в громади, протидії домашньому та гендерному насильству на тлі зростання соціальної напруги в громадах через війну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних