ВІДБУДОВА - ЦЕ СПІЛЬНА СПРАВА:

Дата: 13.07.2023 09:59
Кількість переглядів: 48

РАДИВИЛІВСЬКА ГРОМАДА АКТИВНО ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ІНІЦІАТИВ З ВІДНОВЛЕННЯ ОДНОГО ІЗ НАЙБІЛЬШ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ВІЙНИ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ.

Фото без опису

Від початку липня представник із Радивилівської міської ради – провідний спеціаліст з питань будівництва Віктор МАРКОВИЧ - у складі робочої групи з Рівненщини делегований у Херсонську міську військову адміністрацію. Разом з іншими фахівцями здійснює обстеження пошкоджених житлових будинків м. Херсон.

Основні завдання – вивчення реального стану постраждалого в результаті бойових дій житла, визначення можливостей відновлення чи його реконструкції та подальшого відшкодування завданих збитків власникам.

Регіон досі є територією небезпеки, адже майже щодня потерпає від обстрілів російських окупаційних військ. Попри це, ми долучаємось з допомогою, щоб відновити життя в зруйнованих селах звільненої Херсонщини і люди могли повернутись у рідні домівки.

Відбудова – це спільна справа!

Нагадаємо, починаючи від понеділка, будівельна бригада з Радивилова працює над відновленням пошкодженого в бойових діях житла у с.Орлове у Кочубеївська громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних