ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВІДНОВЛЮЄМО ЗРУЙНОВАНЕ ВІЙНОЮ ЖИТЛО НА ХЕРСОНЩИНІ

Дата: 11.07.2023 09:59
Кількість переглядів: 64

Радивилівська громада у межах масштабної всеукраїнської ініціативи «Пліч-о-пліч» долучається до відбудови постраждалих від обстрілів та окупації населених пунктів  у південному регіоні.  Так фахівці з різних областей та спроможних громад допомагають ремонтувати пошкоджені внаслідок бойових дій та зруйновані будинки.

Фото без опису

У складі добровільних будівельних бригад області над відновленням житлової інфраструктури від понеділка почали працювати і працівники Радивилівської міської ради.  Радивилівська бригада у складі 7 осіб виконує завдання з відновлення житла та інфраструктури, створення умов для повернення херсонців у свої домівки.

Відповідно до актів комісійного обстеження допомога ними надається для поточного ремонту дахів та вікон житлових будинків, пошкоджених внаслідок військової агресії російської федерації у с.Орлове Кочубеївської селищної громади.

Нагадаємо, що у рамках проєкту «Пліч-о-пліч» Рівненська ОВА взяла шефство над Кочубеївською громадою, що на Херсонщині.  Там вже працюють 50 будівельників з Рівненщини, які встигли замінити дахи майже на півсотні будинках. У планах – відремонтувати 124 будинки, пошкоджені під час бойових дій та окупації оселі.

Загалом, відновлювальні роботи заплановані у 26 населених пунктах правобережжя.

Лише разом, об'єднавши зусилля, ми можемо повернути на Херсонщину нормальне життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних