НА ЧЕРГОВІЙ, 47-ій СЕСІЇ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.07.2023 10:01
Кількість переглядів: 110

депутати опрацювали, прийнявши відповідні рішення, із понад 30 питань порядку денного

Фото без опису

На початку засідання, взявши до відома постанову Радивилівської ТВК Дубенського району Рівненської області від 22 червня 2023 року « Про заміщення депутата Радивилівської міської ради восьмого скликання Богун Галини Олександрівни, обраної на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року», рішенням сесії прийнято рішення про визнання повноважень депутата Радивилівської міської ради восьмого скликання Макотринського Віталія Васильовича, як наступного за черговістю кандидата в єдиному виборчому списку ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», внесено зміни у склад постійних комісій міської ради, а саме – у постійну комісію з регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку, регуляторної політики, до складу якої відтепер входить і яку очолив депутат Макотринський Віталій Васильович.

На пропозицію міського голови Миколи КАРАПЕТЯНА рішенням сесії узгоджено надання матеріальної допомоги двом жителям громади на їх лікування .

Затверджено склад робочої групи для розроблення Стратегії розвитку Радивилівської територіальної громади на період до 2030 року та план заходів її реалізації на 2024-2025 роки.

Серед важливих прийнятих рішень – внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення Радивилівської громади на 2022-2025 роки. Її доповнено пунктом про надання матеріальної допомоги громадянам, які братимуть участь у ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації та техногенних катастроф на території України. Зазначена допомога надається особам, які за клопотанням Рівненської обласної або Дубенської районної військової адміністрації були відряджені Радивилівською міською радою, іншими роботодавцями, для участі у ліквідації наслідків . Вказана допомога також надається особам, які добровільно візьмуть участь у ліквідації наслідків, і які до моменту участі у ліквідаційних роботах були включені до відповідного списку, що затверджується міським головою.

Матеріальна допомога, визначена у результаті проголосованих змін, буде надаватися із розрахунку:

від 16 до 20 діб – 21 тис.грн.,

від 11 до 15 діб – 14 тис.грн.,

від 1 до 10 діб – 7 тис. грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних