ПОПУЛЯРНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ВИКОНАВЕЦЬ YAKTAK У РАДИВИЛОВІ: МУЗИКА, ЩО ПРАЦЮЄ НА ПЕРЕМОГУ!

Дата: 08.07.2023 09:58
Кількість переглядів: 405

YAKTAK - справжнє ім'я - Ярослав Карпук - юний український співак, який народився у селищі Стара Вижівка, що на Волині.

Фото без опису

Ярослав виріс у співочій родині, до сцени тягнувся ще з раннього дитинства. Займається музикою з чотирьох років. Він переможець численних музичних конкурсів різного рівня.

Хлопець став відомим на всю країну, коли 2019 року взяв участь у вокальному шоу "Голос. Діти" і вийшов до суперфіналу, посівши друге місце.

Від літа 2021 року почав створювати власні пісні, слова і музику до яких пише сам.

Його пісні пронизані справжніми емоціями, саме тому вони настільки міцно закріпились у високих музичних рейтингах і в серцях шанувальників. Хоча сам співак найменше задумується про показники чартів, пишучи нову пісню.

Безпосередньо поспілкуватися з популярним виконавцем, чия творчість полюбилась мільйонам українців, у представників медіа була нагода під час прес- конференції у КЗ "Радивилівський МБК" . Для самого артиста такий формат діалогу з репортерами та блогерами теж відбувався вперше

Секрет сценічного успіху Ярослав вбачає тільки в наполегливій роботі над собою та в постійному розвитку.

"Я до цього дуже довго йшов і йду далі. Музика це те, чим я живу. Моя творчість починалась із запису пісень в домашніх умовах. Ще 2 роки тому я писав свої пісні і ніхто про них не знав, а сьогодні їх співають мільйони.

Головне - вірити у себе і вірити у те, що робиш, адже завдяки мрії і праці можливе все, - поділився виконавець популярних хітів. Більшість із них були написані ним відтоді, як почалась війна.

YAKTAK завоював серця мільйонів, і тепер виступає перед українцями у рамках благодійного туру. По- перше, аби усім ворогам на зло популяризувати українську мову та українські пісні. А ще допомагати нашим військовим вигнати ворога з української землі.

Частину з отриманих коштів організатори постійно передають ЗСУ. Купують захисникам автівки, військову амуніцію.

В перспективі - побувати з виступами у місцях дислокації бойових підрозділів. Мотивувати піснею українських військовослужбовців, які захищають небо над нами.

У молодого виконавця, який вже встиг стати надзвичайно популярним серед шанувальників, є ще одна велика амбітна ціль — витіснити російські треки зі всіх топ-чартів. І це артистові чудово вдається, адже його пісні «Порічка», «Не мовчи», «Чекає вдома», «Ти така вродлива», «В пустій кімнаті» з легкістю залітають в тренди YouTube, збирають мільйони переглядів та завойовують серця слухачів.

“Пісні YAKTAK влучно поєднуються з життєвими переживаннями кожного з нас! Адже він співає мовою душі.

У цьому радивилівці змогли переконались за час більш як двогодинного виступу колективу сьогодні в міському Будинку культури.

𝐘𝐀𝐊𝐓𝐀𝐊 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 - дякуємо, що творите якісну українську музику і добрі справи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних