НА РОЗГЛЯДІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.06.2023 13:06
Кількість переглядів: 148

Сьогодні  відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів керуючий справами виконавчого комітету Сергій ГУЩА.  На засіданні було розглянуто 10 питань порядку денного.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету заслухали звіт Юрія СЕМЕРЕНКА, начальника Радивилівського відділення поліції №2 Дубенського районного відділу НЦ ГУНП в Рівненській області, щодо стану злочинності та організації правопорядку на території Радивилівської громади.

Рішенням виконавчого комітету погоджено розпорядок роботи об’єктів господарської діяльності в орендованих приміщеннях, відповідно до поданих заяв фізичних осіб-підприємців.

Розглянуто питання про доцільність позбавлення батьківських прав сімейної пари по відношенню до їх малолітньої дочки, а також прийнято рішення про влаштування малолітньої дитини в КП «Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» Рівненської обласної ради. Контроль за виконанням рішень закріплено за керівником Служби у справах дітей Радивилівської міської ради Оленою ПІСАРЄВОЮ.

Розглянувши відношення АТ «Рівнегаз» (Радивилівська дільниця Дубенського відділення) з метою проведення будівельно-монтажних робіт по вул. Парковій в м.Радивилів, погоджено тимчасове перекриття руху транспортних засобів по вулиці Парковій (від№1 до №31) та перехресті вулиць Германа Жуковського (від №31 до вул.Волковенка№29) терміном на 4 робочих дні: з 4 по 7 липня 2023 року.

За підсумками розгляду актів обстежень зелених насаджень виконавчим комітетом надано дозвіл на видалення дерев в м.Радивилів – на території ліцею №2, за адресами на вулицях Кременецька та Почаївська. Деревину буде спрямовано на опалення комунальних приміщень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних