Новий проєкт від USAID «ГОВЕРЛА» - для інтеграції простору під потреби маломобільних верств населення

Дата: 21.06.2023 19:06
Кількість переглядів: 437

У Радивилівській міській раді сьогодні відбулась  презентація грантового проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та ознайомлення із методологією його реалізації.

Фото без опису

Захід відбувся за участі Голови Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» Олександра ВОЗНЮКА, юриста Дмитра ПОСУНЬКА,  керівниці відділу економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності міської ради Орисі СИРОТЮК, голів місцевих ветеранських організацій Василя БОНДАРЯ, Івана ВОРОНКА, Івана СТЕПАНЮКА, голови координаційної ради з питань ВПО Наталії ЗАЛУЖНОЇ,  фахівців структурних підрозділів соціального профілю міської ради, представників ВПО та молодіжних громадських організацій громади.

На початку зустрічі присутні вшанували пам'ять загиблих за Україну Героїв, завдяки яким зараз є можливість громадам  працювати та вдосконалюватись.

Після реєстрації учасників, відеопрезентації грантового проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» було проведено тематичне фокус-групове дослідження  в форматі зазначеного проєкту з метою вивчення поточного стану справ  та подальшого підвищення рівня інтеграції людей з інвалідністю (зокрема ВПО), організації навчання та адвокації їх участі в процесах ухвалення рішень в партнерських громадах.

Завдяки заходам проєкту в подальшому планується залучити фахівців, які допоможуть адаптувати громадські простори в громаді під потреби маломобільних груп населення, покращити якість надання громадських послуг в тому числі - вразливим категоріям населення, збільшити залучення таких категорій у життя громади та прийняття владних рішень.

Захід проводився під егідою Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках Проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень  у партнерських громадах Проєкту USAID ГОВЕРЛА та став можливим завдяки Агенству США з міжнародного розвитку USAID та щирій підтримці американського народу через Проєкт «ГОВЕРЛА».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних