У співпраці з проєктом «Говерла»:

Дата: 20.06.2023 08:06
Кількість переглядів: 116

СЬОГОДНІ ВІДБУВСЯ МОНІТОРИНГОВИЙ ВІЗИТ ДО РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРЕДСТАВНИКІВ МІЖНАРОДНОГО ПРОЄКТУ USAID "ГОВЕРЛА", ПАРТНЕРКОЮ  ЯКОГО ГРОМАДА Є МАЙЖЕ РІК.

Фото без опису

Предметом моніторингу було ефективне використання наданої міжнародної технічної допомоги та окреслення можливих форм майбутньої співпраці.

 

Співпраця громади з американським благодійним проєктом «USAID «ГОВЕРЛА» розпочалась влітку 2022 -го,  під час війни, коли не лише українці, а і більшість європейських громад згуртувалися для волонтерської допомоги Україні.

Подолавши високу конкуренцію на відбірковому етапі проєкту, із  64-х громад Рівненщини, Радивилівська ТГ увійшла в десятку переможниць, отримавши можливості у ГОВЕРЛА як громада-партнер.

 Саме завдяки цьому партнерству у громаді вдалось належно забезпечити життєдіяльність критичних структур у складний період  блекаутів, отримавши генератори малої та великої потужності для комунальних підприємств громади, лікарні, шкіл та управлінь.

Пізніше у форматі міжнародно-технічної допомоги надійшли пневматичні інструменти для працівників ДСНС, спецодяг для пожежників, ліхтарі, бензопили, потужні бензорізи, офісна техніка: ноутбуки, принтери, картриджі, папір, подовжувачі, вогнегасники, пальне.

Громадою отримано допомоги загалом на суму близько 4млн.грн. 

Сьогодні під час робочої зустрічі з міським головою Миколою КАРАПЕТЯНОМ  та працівниками міської ради, відповідальними за реалізацію Проєкту, керівник програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)Марат КЮРЧЕВСЬКИЙ разом з регіональним керівництвом Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»  - Галиною СЕМЕНЕЦЬ, керівницею відділу місцевого самоврядування  USAID "ГОВЕРЛА" та Русланою СТАСЮК, керівницею Рівненської обласної групи USAID "ГОВЕРЛА", обговорили подальшу підтримку реагування проєкту ГОВЕРЛА на надзвичайні ситуації , окреслили перспективи співпраці в сфері просторового планування та розробки документів стратегічного планування, в сфері місцевого економічного розвитку, використання інструментів транскордонного співробітництва, підвищення спроможності в наданні муніципальних послуг та в реагуванні на надзвичайні ситуації , в розвитку молодіжного підприємництва, створення й підтримці молодіжних рад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних