Відбулась позачергова, 46-та сесія Радивилівської міської ради

Дата: 16.06.2023 14:33
Кількість переглядів: 122

На пленарному засіданні депутати розглянули та прийняли відповідні рішення із 30 питань порядку денного, зокрема – підтримали пропозицію міського голови щодо надання матеріальної допомоги трьом жителям територіальної громади, ухвалили Угоду про партнерство із ТзОВ «ВІТРОПАРК ЗАХІДНИЙ-Р», який розпочинає реалізацію на території громади масштабний інвестиційний проєкт із спорудження сучасної вітрової станції.

Фото без опису

Рішенням сесії внесено зміни у Програму енергоефективності Радивилівської тергромади в питанні термомодернізації бюджетних установ, а також в Програму соціально-економічного розвитку громади на 2021-2025 роки, передбачивши фінансування на виготовлення проєктно-кошторисної документації для здійснення ремонту дорожнього покриття визначених вулиць в м.Радивилів та старостинських округах громади, що відносяться до комунальної власності.

Відповідно до висновків профільних комісій міської ради прийнято відповідні рішення із блоку земельних питань та ухвалено зміни до місцевого бюджету.

Розглянувши заяву депутатки Галини Богун про складання нею депутатських повноважень, за погодження з постійними комісіями міська рада вирішила вважати повноваження депутатки Радивилівської міської ради Богун Галини Олександрівни, обраної в багатомандатному виборчому окрузі по виборчому списку від Рівненської обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» достроково припиненими у зв’язку із її особистою заявою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних