Радивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

Дата: 09.06.2023 13:10
Кількість переглядів: 64

- Провідного спеціаліста відділу економічного розвитку, інвестицій, транспорту та регуляторної діяльності Радивилівської міської ради.

Фото без опису

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за спеціальностями: економіка, менеджмент, електроенергетика, теплоенергетика, інженер-будівельник.

Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. Основні функціональні обов’язки: енергоменеджмент, моніторинг споживання енергоресурсів, організація енергетичних обмежень, моніторинг ефективності заходів з енергозбереження.

Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України, володіння державною та англійською мовою, знання законодавчих та нормативних документів в органах місцевого самоврядування, розпорядчих документів, методичні матеріали, практику застосування нормативно-правових актів, щодо напрямів діяльності відділу, навички досвідченого користування комп’ютерною технікою.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за тел. (063)0311099 або за адресою : м. Радивилів, вул. Паркова, 5 (відділ організаційно-кадрової роботи Радивилівської міської ради).

Документи приймаються впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою: м. Радивилів, вул. Паркова, 5 (відділ організаційно-кадрової роботи Радивилівської міської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних