ЕФЕКТИВНА БУРТОЛОКА У ГРОМАДІ!

Дата: 29.05.2023 14:53
Кількість переглядів: 46

РАДИВИЛІВСЬКА ГРОМАДА ЦЬОГОРІЧ ВПЕРШЕ СТАЛА ЧАСТИНКОЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ТОЛОКИ СПІЛЬНО З ГО Будуємо Україну Разом - БУР

Фото без опису

Громадська організація БУР виникла у 2014-му, у відповідь на складні події в державі. Актив цієї команди по всіх куточках країни розвиває свідоме громадянське суспільство за будь-яких обставин.

Регіональним координатором діяльності БУР по Рівненській області в 2023 році виступає ГО "Волинський центр розвитку територій"

Минулих вихідних спільно з БУР у громадах краю, в тому числі і на Радивилівщині, організовувались волонтерські акції із прибирання територій.

Зокрема, по нашій громаді було визначено три локації для толоки – з ініціативи старост в Підзамчівський Старостинський Округ, Немирівський Старостинський Округ , а також прибирання стихійного сміттєзвалища на узліссі з території с. Лев’ятин.

Під час проведення толоки з #буртолока та ГО"Волинський центр розвитку територій", ініціативними громадянами та працівниками Підзамчівського старостинства впорядковано узбіччя дороги на вул.Почаївській. У Немирівському окрузі прибрано спортивний майданчик у с.Батьків. А на узліссі (березина) неподалік Радивилова з ініціативи членів ГО «Волинський центр розвитку територій», яку підтримали працівники апарату Радивилівської міської ради, ліквідоване чимале за площею стихійне сміттєзвалище

Дякуємо Комунальник Радивилів за надану техніку. Дякуємо усім , хто долучився та знайшов час, аби зробити нашу громаду кращою!

Зроблена хороша справа, запрошуємо усіх її продовжити! Об’єднуємось довкола ініціатив, щоб стала кращою громада і чистішою – країна! Просимо жителів громади бути екологічно свідомими та з повагою ставитись до місцевості, в якій проживаємо!

Громада+ БУР = ЧИСТА Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних