ВПЕВНЕНО ПРОДОВЖУЙТЕ ТРИМАТИ БЕЗПЕКОВИЙ СТРІЙ!

Дата: 27.05.2023 14:14
Кількість переглядів: 69

Цьогоріч, 28 травня, служба поліцейських офіцерів громади відзначить 5-ту річницю з дня створення. З цієї нагоди у відділенні поліції N2 (м.Радивилів) Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області відбулись урочисті заходи за участю очільників Радивилівської, Козинської, Крупецької територіальних громад.

Фото без опису

Наша громада у 2020 році в числі перших на Рівненщині підтримала реалізацію загальнодержавного проекту “Поліцейський офіцер громади». Було відкрито та облаштовано поліцейські станції в селі Батьків Немирівського старостинського округу та в м.Радивилів.

До виконання своїх службових обов’язків приступили поліцейські офіцери громади: капітан поліції Ярослав СОЛОГУБ, капітан поліції Володимир Петровський, сержант поліції Олексій Гудзінський, капітан поліції Олександр Пянтковський.

-Щиро вдячний всім нашим поліцейським офіцерам громади, разом із вами ми забезпечуємо той безпековий простір для жителів громади, щоб люди могли розраховувати на вашу допомогу та відчувати себе захищеними, - зазначив у своєму зверненні Радивилівський міський голова Микола Карапетян. З нагоди Дня поліцейського офіцера громади він вручив сертифікат на ноутбук, який буде допомагати правоохоронцям у повсякденній роботі з надання поліцейських послуг громаді.

Оргтехніку також вручили поліцейським офіцерам, які забезпечують громадську безпеку на підвідомчих територіях, голови Крупецької та Козинської сільських тергромад Віталій Мошкун та Іван Школяр.

Високо оцінив роботу поліцейських офіцерів громад начальник Радивилівського відділення поліції Юрій Семеренко. Він зазначив:

-Всі поліцейські послуги, які ви надаєте, якісні.

Саме це і формує довіру громадян до поліції.

Поліція Радивилів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних