КУЛЬТОВИЙ ГУРТ «KOZAK SYSTEM» З БЛАГОДІЙНИМ КОНЦЕРТОМ ВИСТУПИВ У РАДИВИЛОВІ

Дата: 22.05.2023 19:44
Кількість переглядів: 252

На міській площі Незалежності вчора дали свій вже 146-й благодійний концерт від початку російсько-української війни виконавці популярного рок-гурту «KOZAK SYSTEM»!

Фото без опису

Запальні, харизматичні, щирі і ні на кого не схожі: гурт KOZAK SYSTEM - колектив, що став унікальним явищем на українській музичній сцені. П’ятеро музикантів вже одинадцять років створюють пісні, під які неможливо встояти.

«KOZAK SYSTEM» органічно звучать як на багатотисячних фестивалях, так і під час камерних ліричних виступів, а мапа нашої країни оповита їхніми концертними маршрутами вздовж і впоперек. Різноманіття репертуару гурту справді вражає.

Саме разом із ними радивилівці вчора співали, сумували за загиблими воїнами у хвилині мовчання, ними надихалися, з ними «запалювали» та донатили на ЗСУ.

За сприяння Радивилівської міської ради та за підтримки міського голови Миколи Карапетяна, - на головній радивилівській сцені «KOZAK SYSTEM» подарували дещо більше, аніж класичний музичний концерт. Музиканти ділились думками, висловленими серцем, таке відверте спілкування зі слухачами чіпляло кожного.

Не було концертних красивостей, не було художніх образів, була щира і болюча правда воєнного часу, зважені думки. Фронтмен гурту Іван Леньо розбив райдужні сподівання багатьох, що хтось інший має вирішити за нас, українців, боротьбу за нашу незалежність.

Доводилась думка, що не лише солдати на фронті вирішують долю перемоги над ворогом, а ми всі разом. Саме тому одному військовому, що на фронті, мають допомагати десятеро, що в тилу. Тоді це і буде спільна перемога!

Своїми благодійними концертними турами Україною «KOZAK SYSTEM» міцно тримає культурний фронт, діє з волонтерською метою, збираючи донати на потреби ЗСУ.

Потім кошти з благодійної скриньки конвертуються у придбані пікапи, спорядження воїнам, безпілотники.

За час концерту у Радивилові артистами було анонсовано, що зібрані кошти будуть використані на придбання дронів українським військовим підрозділам: бо це точна розвідка, точне коригування і точна атака української артилерії.

Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних