ПІД ГАСЛОМ «СЛАВА УКРАЇНІ!» СЬОГОДНІ У РАДИВИЛОВІ ПРОХОДИТЬ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ЧЕМПІОНАТ ЗА УЧАСТЮ ЛІКАРСЬКИХ КОМАНД

Дата: 20.05.2023 18:38
Кількість переглядів: 97

За підтримки Радивилівської міської ради, за кубок міського голови на стадіоні «Колос» з самого ранку тривають гарячі футбольні баталії.

Фото без опису

Лікарі змінили свої традиційні білі халати на спортивну форму та вийшли на футбольний поєдинок з благодійної метою – підтримати Збройні Сили України.

Донати від учасників турніру будуть спрямовані на цільові медичні потреби лікарів-УФАМівців, які допомагають військовим-захисникам, упевнено тримають медичний фронт.

З вітальним словом на відкритті змагань виступив Радивилівський міський голова Микола Карапетян, подякував усім лікарям за те, що продовжують підтримувати важливу справу, закликав вшанувати хвилиною мовчання усіх Героїв, загиблих за Україну.

Футбольний турнір за участю лікарів відбувається у Радивилові уже кількаріч поспіль, і став традиційною спортивною подією важливого масштабу. Від початку війни її організовують з благодійною метою.

Про це зазначили під час своїх виступів Сорока Іван Миколайович, Президент Українського медичного клубу, та Боровик Ігор Миколайович, лікар-дитячий хірург, тренер збірної лікарів України. Для відділення анестезіології та інтенсивної терапії Радивилівська міська лікарня було вручено медзасоби директору КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» Федору Стецюку, який сьогодні також є учасником турніру у складі збірної команди лікарів м.Рівне.

За кубок переможця у Радивилові сьогодні змагаються сім команд, це учасники з міст Рівне, Київ, Дніпро, Вінниця, Черкаси, Житомир, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Одеса.

Турнір проходить за підтримки та сприяння Радивилівської міської ради та під егідою ГО «Українська футбольна асоціація медиків» (УФАМ).

Першими на футбольному полі сьогодні відзначились лікарі з м.Києва, влучивши м’ячем у ворота суперників з м.Одеси.

Футбольні матчі триватимуть впродовж дня, після чого відбудеться урочисте нагородження переможців турніру.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних