ГРОШОВІ ПРЕМІЇ ТА ПОДЯКИ: У ГРОМАДІ НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ОЛІМПІАД

Дата: 19.05.2023 19:03
Кількість переглядів: 1497

МІСЬКИЙ ГОЛОВА МИКОЛА КАРАПЕТЯН ІНІЦІЮВАВ МОТИВУВАТИ ГРОШОВИМИ СЕРТИФІКАТАМИ  ТИХ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ГРОМАДИ, ЯКІ ВІДЗНАЧИЛИСЬ ВИСОКИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ  НА ОБЛАСНОМУ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ РІВНЯХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД.

Фото без опису

Таку ініціативу підтримав депутатський корпус міської ради, відтак преміювання здібних у навчанні учнів визначили за таким алгоритмом:

за ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді – 5 тис. грн,

за ІІІ місце  – 4 тис. грн.

 Призерам І місця обласного етапу Всеукраїнської олімпіади передбачили до преміювання – 3 тис.грн, ІІ місця – 2 тис. грн, ІІІ – 1 тис. грн.

 На матеріальне заохочення призерам та переможцям олімпіад  з місцевого бюджету було спрямовано 43 тис.грн.

 

Сьогодні в Радивилівській міській раді  відбулось  урочисте відзначення інтелектуальної еліти громади серед учнівської молоді громади та їх наставників-педагогів.  До церемонії привітання і нагородження талановитих учнів долучилися заступник міського голови Олександр Пастух, очільниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина Ковалевська.

Під час вручення Подяк та грошових сертифікатів з вітаннями до обдарованих дітей звернувся міський голова Микола Карапетян.

Він наголосив, що саме така молодь -  золотий інтелектуальний потенціал  країни, а також гордість всієї територіальної громади.

Успіхи наших учасників за підсумками  проведення Всеукраїнських предметних олімпіад  це яскравий підсумок великої праці в навчальних кабінетах, плоди розуму, терпіння і наполегливості.

Міський голова з гордістю відзначив, що  у громаді зростає велика плеяда творчої молоді, яка у майбутньому буде творити її майбутнє.

Загалом, цьогоріч переможцями та призерами обласного та всеукраїнського етапів учнівських олімпіад стали 13 школярів з нашої громади.

Попри складність та виклики воєнного часу, здобувачі освіти нашої територіальної громади гідно представили рівень знань на районному,  обласному та всеукраїнському рівнях предметних  олімпіад.

Найбільш щедрими освітніми ужинками за підсумками цьогорічних Всеукраїнських олімпіад відзначився опорний заклад освіти громади -  Радивилівський ліцей №2 ім. П.Г.Стрижака. В числі його переможців та призерів – Христина Грановська, учениця 8 класу - І місце обласного та ІІ місце всеукраїнського етапів олімпіади з географії;

Юлія Собчук, учениця 8 класу  - І місце обласного та ІІ місце всеукраїнського етапів олімпіади з біології;

Віталіна Горопаха, учениця 9 класу  - І місце обласного та ІІІ місце всеукраїнського етапів конкурсу ім. Т.Г.Шевченка;

Павло Мулик, учень 9 класу  - І місце обласного етапу олімпіади з технологій;

Вікторія Климчук, учениця 9 класу - ІІІ місце обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови;

Олесь Пальона, учень 9 класу– ІІІ місце обласного етапу олімпіади з фізики;

Сергій Гуща, учень 9 класу - ІІІ місце обласного етапу всеукраїнських олімпіад з технологій;

Подяками міського голови та грошовими сертифікатами нагороджені вихованці  Радивилівського ліцею №1:

Владислав Котік, учень 10 класу – ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови;

Антон Собків, учень 11 класу  - ІІ місце обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з польської мови;

Анастасія Чуй, учениця 9 класу  - ІІІ місце обласного етапу олімпіади з історії.

Серед переможців та призерів олімпіад –

Юрій Владика, учень 11 класу Підзамчівського ліцею – ІІІ місце обласного етапу олімпіади з української мови та літератури;

Богдан Олінчук, учень 9 класу Сестрятинської гімназії  - ІІІ місце обласного етапу олімпіади з географії.

Справжня колекція олімпіадних успіхів – у десятикласника  Романа Вичаковського із Немирівського ліцею. Це  аж чотири  здобуті перемоги (!!!)

на Всеукраїнських предметних  олімпіадах: ІІ місце -  з історії, обласний етап;  ІІ місце олімпіади з правознавства, обласний етап; ІІ місце олімпіади з математики – обласний етап; ІІІ місце олімпіади з біології, обласний етап.

Відтак, за підсумками успіхів на олімпіадах у деякого з присутніх  призерів сума преміювання склала по 7-8 тисяч гривень! Вітаємо! Чудова мотивація досягати більшого!

Вчителям-наставникам,  які підготували переможців всеукраїнських олімпіад, сьогодні також було висловлено вдячне слово нагороджено, вручались Подяки міської ради та  сертифікати на отримання  надбавки до посадового окладу впродовж червня – грудня 2023 року у розмірах 25, 30, 40, 50 відсотків. Серед тих у педагогічній спільноті, завдяки кому учні здобувають освітні перемоги та постійно підвищуються рейтинги навчальних закладів  громади  -  вчителі Радивилівського ліцею №2 ім. П.Г.Стрижака: Ольга Горопаха (вчитель біології), Людмила Салій (вчитель української мови та літератури), Валентина Шевчун (вчитель географії), Андрій Вознюк (вчитель технологій);  Альбіна Конашевська (вчитель англійської мови); Алла Петровська (вчитель фізики);

 Радивилівського ліцею № 1: Тарас Бельмас, (вчитель польської мови і літератури);  Руслана Діковська (вчитель англійської мови), Надія Пилипюк (вчитель історії).

Немирівського ліцею: Тетяна Колдун (вчитель математики); Валентина Шуляк (вчитель біології); Валентина Струсь (вчитель історії); а також Наталія Гунько, вчитель географії Сестрятинської гімназії,  Галина Потійчук, вчитель української мови та літератури Підзамчівського ліцею.

Громаді є ким пишатися завдяки потужному потенціалу педагогів та творчої, обдарованої учнівської молоді, які піднімають імідж освітніх закладів, в яких навчаються, вплітають візерунки своїх талантів у героїчну історію творення сучасної, вільної, сильної і незалежної України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних