Радивилівське управління Дубенської філії Рівненського ОЦЗ проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення стосовно отримання ваучера на навчання

Дата: 16.05.2023 16:34
Кількість переглядів: 239

Начальник Радивилівського управління Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості Ярослав ДОВГАЛЬ провів робочу зустріч з головою, працівниками, старостами та членами виконавчого комітету Радивилівської міської ради.

Фото без опису

Захід організували з метою реалізації у громаді державної програми щодо видачі ваучерів для підтримки конкурентоспроможності осіб на ринку праці.

Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

За ваучером можна безкоштовно здобувати професії та спеціальності різних сфер діяльності, зокрема: ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування тощо.

Гнучкі форми підготовки дозволяють навчатися без відриву від роботи.

Отримати ваучер на навчання від служби зайнятості мають право громадяни, які мають професійну-технічну чи вищу освіту, але не зареєстровані у службі зайнятості як безробітні.

Презентацію ліцензованих професій та умови навчання за ваучерами від державної служби зайнятості у Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості провела заступниця директора Центру із навчально-виробничої роботи Руслана БОДРЕНКО.

Освітні послуги Центру передбачають доступ до потужної матеріально-технічної бази, що, в перспективі, відкриває можливість конкурентоспроможності на сучасному ринку праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних