ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ ЗРАЗКОВОГО ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ «SOUL ART»: У ДЕНЬ МАТЕРІ ЗІБРАЛИ ЯСКРАВИЙ БУКЕТ З ДИТЯЧИХ ТАЛАНТІВ!

Дата: 15.05.2023 00:16
Кількість переглядів: 86

Мама – найдорожче слово в світі, стільки ніжності , тепла й любові у звертанні до Тієї, хто подарувала нам життя.

Фото без опису

Усі найніжніші почуття, які тільки можна передати мовою танцю, висловили своїм найдорожчим матусям на знак поваги й вдячності вихованці дитячого зразкового хореографічного колективу «SOUL ART» (керівник Кароліна Паскаль) сьогодні під час звітного концерту в Будинку культури.

Перенаповнена зала, щемні емоції – так атмосферно, зазвичай, і проходять мистецькі звіти цього надзвичайно талановитого та харизматичного колективу. Сьогодні «соулартівці» не лише дарували матусям гарні емоції та святковий настрійЮні зірочки, аматори сцени присвятили свій весняний виступ благодійному збору коштів для ЗСУ, за час виступу глядачі донатили на потреби української армії. Від початку російської агресії, починаючи із 2014 року, вихованці ансамблю неодноразово піднімали бойових дух українських військовослужбовців, організовуючи виїзні концерти у найближчі військові частини.

З особливим настроєм відбувався сьогоднішній концерт ще і тому, що на звітному виступі у складі колективу востаннє виступають вихованці найстаршої групи «SOUL ART»: під вдячні оплески глядачів усім випускникам ансамблю вручили Почесні грамоти та квіти.

За високу професійну майстерність та високі мистецькі досягнення слова вдячності та подяку керівнику Кароліні Паскаль висловив заступник начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради Ігор Киричук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних