НАЙСТАРШОМУ – 69, НАЙМОЛОДШОМУ – 5:

Дата: 15.05.2023 00:04
Кількість переглядів: 281

У РАДИВИЛОВІ ВПЕРШЕ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАБІГ ДЛЯ ЗБОРУ КОШТІВ ЗСУ ПІД НАЗВОЮ «Радивилівська десятка».

Фото без опису

Забіг зібрав понад 80 учасників і пройшов, як й було заплановано, сьогодні, 14 травня, о 12:00 біля ставу «Молодіжний».

Учасники спробували свої сили у двох дистанціях на 2 км і 10 км і заразом донатили для наших захисників.

На старт з’їхались спортсмени із різних куточків України. «Радивилівська десятка» об’єднала на одній дистанції жителів міст Києва, Рівного, Запоріжжя, Чугуєва, Костополя, Луцька, Дубна, Херсона, Бродів, Сарн, Житомира, Черкас, Львова, Радивилова.

Найстарший учасник сьогоднішнього забігу - 69- річний Микола Казмірчук, а наймолодший 5-річний Марк Сидорчук, разом з іншими на дистанції продемонстрували, що в будь-якому віці під силу досягати поставленої мети. А тим паче, коли ця мета у час воєнного сьогодення - життєвоважлива: йдеться про допомогу українській армії наближати перемогу над окупантом.

"Радивилівська десятка" – спортивна подія, що дебютувала в час викликів, - так розповідають організатори, серед яких радивилівчанин Владислав Лотовський. З початком повтомасштабного вторгнення рф на територію України Владислав повернувся у рідне місто та почав займатися волонтерством.

Він зазначив, що цей дебютний благодійний забіг у співорганізації з міською радою, відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту, це ініціатива «два в одному». Організовано масштабний спортивний захід високого рівня, у форматі якого зібрано кошти на потреби військових від нашої громади. За словами Владислава Лотовського, 100% коштів із внесків за участь у забігу спрямують на закупівлю технічного спорядження для ЗСУ – із подальшим звітом.

В загальному, за час спортивного заходу було зібрано 28 800 тисяч гривень.

Майже місяць тривали основні приготування спільно з місцевою владою та представниками бізнесу, зокрема – підготовка дистанції для забігу, виготовлення дизайнерських кубків переможцям, стилізованих медалей всім учасникам та бонусів від партнерів. Посприяли у реалізації цього спонсори та меценати, серед яких - ТзОВ «Юрмія» (директор Джунь Юрій Іванович), Роман Гудима та клініка «Dentaro Garden”, ТзОВ «Радивилівмолоко» (генеральний директор Грисюк Анатолій Іванович),  Стасюк Катерина та комплекс “FitLife”, Сторожишин Василь Васильович та мережа магазинів “Titan Store”, приватний підприємець Юрій Гуменюк, ТОВ "Карпатські мінеральні води".

«Радивилівська десятка» стартувала на точці максимального спортивного драйву. Усі тут були згуртовані спільним прагненням і великим бажанням допомогти захисникам України.

Попередньо учасники пройшли реєстрацію, отримали GPS-трекери. Далі – коротка спортивна розминка від тренера по фітнесу та крос фіту Романа Берези і загальне шикування на лінію старту.

В підсумку, серед учасників на дистанції 2 км серед юнаків та чоловіків найшвидше фінішували : Павло Бас, Андрій Снітко, Кім Попов, а серед жінок та дівчат –Віра Стецюк, Софія Руцька, Ірина Пташкіна.

На 10-ти кілометровій дистанції у трійку переможців серед чоловіків увійшли Віталій Петришин, Вадим Палюшек, Олександр Бокацький. На почесний п’єдестал серед дівчат вийшли - Тетяна Давиденко, Юлія Петришина, Анна Рябіш.

З привітальним словом до учасників благодійного забігу звернувся Радивилівський міський голова Микола Карапетян. Переможцям «Радивилівської десятки» очільник територіальної громади вручив дизайнерські кубки. Усі учасники забігу отримали також дизайнерські медалі.

У форматі сьогоднішнього благодійного забігу також відбувся розіграш лотереї від спонсорів. Їх було відзначено Подяками Радивилівської міської ради.

Висловив подяку Збройним Силам України за можливість проводити такі заходи в українських містах представник Національної Гвардії України Андрій Задирака (м. Рівне).

Подолані кілометри за час сьогоднішнього благодійного забігу це яскраве свідчення того, що рівень незламності та мотивації українців – на висоті! І досвідчені спортсмени, і аматори, і дорослі й діти, і навіть сімейні команди сьогодні бігли для того, щоб наші мужні воїни могли боротися за Перемогу далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних