ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ СЛУЖБОВІ АВТО

Дата: 04.05.2023 16:30
Кількість переглядів: 180

Сьогодні спільно з керівництвом Нацполіції України, начальником Рівненської ОВА та облради, головами громад району урочисто запустили другий етап проєкту «Поліцейський офіцер громади» та передали поліцейським офіцерам громад ключі від нових службових автомобілів.

Фото без опису

Чотири таких поліцейських автомобілі отримала і Радивилівська громада. Спецтранспорт буде у користуванні поліцейських офіцерів громади, які на практиці довели свою дієвість, і яких невдовзі на обслуговуванні Радивилівської громади стане більше.

Збільшення присутності поліції та доступність поліцейських послуг створить ефективний безпековий простір.

Поліцейські офіцери пройшли навчання та співбесіди за участі голів громад і сьогодні, крім спецавтомобілів, також отримали службову зброю.

Таким чином Дубенщина стала першим районом в Україні, який повністю забезпечено офіцерами громад. Рівненська область - одна із лідерів в цьому проекті. Наразі 81 поліцейський офіцер несе службу у 41 тергромаді.

- Завдяки коштам, направленим від тергромад до обласного бюджету, ми вчасно і ефективно підтримуємо усі складові сил оборони. Тільки на підрозділи, які входять в МВС, Рівненська область у 2023 році направила 61 млн 600 тис. грн. Це наш посильний вклад тим, хто оберігає спокій та тримає на контролі правопорядок, - зазначив Віталій Коваль під час офіційної передачі службового автотранспорту поліцейським офіцерам громад. Разом з т.в.о. Голови Нацполіції України Іваном Вигівським та керівником поліції Рівненщини Олександром Ганжою, ним було вручено ключі від 28 службових автомобілів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних