ОГОЛОШЕННЯ!!!

Дата: 01.05.2023 11:11
Кількість переглядів: 143

Радивилівська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту розроблення "Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд виробничої діяльності по вул.Волковенка в м.Радивилів Дубенського району Рівненської обл."  та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

Фото без опису

"З 1 травня по 31 травня 2023 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – Рішення №569 «Про включення земельних ділянок  до інвестиційно-привабливих, визначених для реалізації права власності (оренди) на конкурентних засадах у формі аукціону» від 23 листопада 2021 р.

Замовником детального плану території є: Радивилівська міська рада.

Розробником проекту є: ФОП  М. Р. Лопушанський.

Із проектами містобудівної документації можна ознайомитись в приміщенні будівлі міської ради в  м. Радивилів по  вул. Парковій, буд. 5 1 травня по 31 травня 2023 року пн.-пт. з 10-00 по 16-00 та на вебсайті.  Контактна особа Маркович Віктор Олексійович, ел. пошта: mradaviktor@gmail.com.

Громадські слухання проекту "Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд виробничої діяльності по вул.Волковенка в м.Радивилів Дубенського району Рівненської обл." та звіту про його стратегічну екологічну оцінку відбудуться 2 червня  2023 року за адресою в  м. Радивилів по  вул. Парковій, буд. 5 о 12.00 год. за умови надходження зауважень.

Письмові зауваження та пропозиції до вищезгаданого проекту  можна подавати до 1 червня 2023 року включно до Радивилівської міської ради у письмовій формі. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних