ДЛЯ ВИХОВАНЦІВ Радивилівського ЗДО (ясла-садок) № 2 "Усмішка" ОБЛАШТУВАЛИ ІНТЕРАКТИВНЕ АВТОМІСТЕЧКОДЛЯ ВИХОВАНЦІВ Радивилівського ЗДО (ясла-садок) № 2 "Усмішка" ОБЛАШТУВАЛИ ІНТЕРАКТИВНЕ АВТОМІСТЕЧКО

Дата: 28.04.2023 08:14
Кількість переглядів: 395

Тут є все необхідне, щоб в цікавій та пізнавальній формі малеча навчалась безпечній поведінці на дорозі.

Фото без опису

З ініціативи директорки закладу Марії Порученко , частину території біля дитсадка перетворили на інтерактивну локацію для дошкільнят. Тут, біля стін дитсадка, тепер майже справжня школа під відкритим небом, створена для вивчення правил дорожнього руху.

Обладнане це сучасне розвивально-ігрове середовище "Автомістечко для дошкільнят" зусиллями працівників закладу. Головні ідейники - вихователі молодшої групи «Метелики» Руслана Мамчур та Валентина Бернадська.

Тут є дорожня розмітка, позначені тротуари, проїзна частина , острівець безпеки, місце для стоянки, круговий рух, облаштовані макети автобусної зупинки, парку відпочинку та автозаправки. Спеціально на замовлення для автомістечка виготовлені дорожні знаки.

Завдяки усій цій наочності здобувачам дошкільної освіти пояснюватимуть, як не потрапити в небезпечну ситуацію на дорозі.

Дитяче автомістечко сьогодні було багатолюдним: у настроях свята відбулось його символічне відкриття. З веселими усмішками вихованці «Усмішки» оцінили кожен сектор автомістечка, засвоїли правила поведінки на пішохідному переході, разом із вихователями повторили, що означають кольорові сигнали світлофора та проїхались умовною дорожньою смугою на своєму двоколісному транспорті.

В «Усмішці » саме триває тематичний «Тиждень безпеки».

Автоінструкторами з важливих тем стали вихователі дошкільного закладу, які знайшли таке креативне рішення для навчання дітей головним правилам, що рятують життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних