У четвер, 27 квітня, під головуванням міського голови Миколи Карапетяна відбулося чергове засідання виконавчого комітету Радивилівської міської ради

Дата: 28.04.2023 08:13
Кількість переглядів: 154

На порядок денний було винесено наступні питання:

Фото без опису

1.Про роботу відділу забезпечення надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради (інформувала начальник відділу Марія Пастух).

За 2022 рік через ЦНАП надано майже 20 тис. адмінпослуг, в тому числі через віддалені місця адміністраторів ЦНАП в старостинських округах – понад 2 тис. послуг. За перший квартал цього року ЦНАП надав понад 6 тис. адмінпослуг, що свідчить про позитивну статистику роботи. В такій динаміці Радивилівському ЦНАП вдасться повернутись на довоєнні показники надання адмінпослуг населенню.

2. Про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Радивилівської міської ради в І кварталі 2023 року та про стан виконавської дисципліни в міській раді за цей період (інформувала Олена Кожевнікова, начальник загального відділу міської ради).

Найбільш актуальними і далі є питання соціального захисту населення, їх кількість за звітний період склала 134 звернення. Найчастіше жителі громади звертаються з питань надання матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань.

3.Про затвердження орієнтовного плану роботи виконавчого комітету міської ради на травень 2023 року (інформував Сергій Гуща, керуючий справами виконавчого комітету міської ради).

4.Про зменшення плати за харчування (інформувала очільниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірина Ковалевська). У зв’язку із надходженням відповідного клопотання, зменшено на 100% розмір батьківської плати за харчування вихованці Радивилівського ліцею №2, до закінчення 2022-2023 навчального року.

На засіданні виконавчого комітету прийнято відповідні рішення також із переліку питань, стосуються захисту прав неповнолітніх (інформувала Олена Пісарєва, начальниця Служби у справах дітей Радивилівської міської ради). Зокрема, прийнято за доцільне позбавити батьківських прав жительку громади Р. 1969 р.н. через неналежне виконання нею батьківських обов’язків відносно неповнолітнього сина.

Відповідно до розгляду актів обстеження зелених насаджень (доповідав інспектор з благоустрою, екології та земляних робіт відділу земельних відносин Микола Грановський), виконавчий комітет міської ради надав дозвіл на видалення ялини в м.Радивилів на вул.Кременецька, 26.

Деревину спрямують на опалення комунальних приміщень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних