Світла пам'ять оборонцеві Української Держави!

Дата: 27.04.2023 16:20
Кількість переглядів: 309

Сьогодні у Радивилові поховали загиблого на війні Героя Чижа Богдана Петровича.

Фото без опису

Квітучими весняними садами і гіркими сльозами зустрічала на колінах і проводжала до останнього місця спочинку свого хороброго воїна міська громада .

Підтримати у скорботі родину зібралась багатолюдна процесія, у цей важкий день висловили співчуття сім’ї Героя у непоправній втраті і представники влади Радивилівської територіальної громади, а також Другий вiддiл Дубенського РТЦК та СП .

Солдат Богдан Чиж був призваний до Збройних Сил України під час мобілізації 15 вересня 2022р.

Вірний військовій присязі та українському народу, він мужньо виконував свій військовий обов'язок. На жаль, 15 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Богдан загинув. Він загинув за вільне і мирне майбутнє України як Герой.

Сьогодні громада провела загиблого воїна на вічний спочинок. Чин похорону відбувся у Свято-Вознесенському храмі в м.Радивилів. Поховали Богдана на міському кладовищі – зі всіма належними військовими почестями, під звучання Державного Гімну України.

Жовто-блакитний український прапор, під яким мужньо чинять опір окупантам Збройні Сили України, і який впродовж всього чину похорону покривав труну із тілом загиблого Захисника, було передано його батькам. Військові виконали трикратний постріл за мужнім оборонцем Української Держави, за дорогою дитиною, братом, батьком, товаришем.

Громада втратила молодого земляка, а Україна - ще одного вірного сина, кращого з кращих наших Героїв.

Ми ніколи не забудемо тих, хто залишив рідну домівку, своїх найдорожчих серцю людей та став у стрій сміливих, щоб захищати від окупанта український народ. Вони- наші Герої, і назавжди в наших серцях.

Слава сину України Богдану Чижу!

Вічна і світла йому пам'ять!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних