Радивилівська громада долучається до українсько-польського проєкту «Психосоціальна підтримка в Україні»

Дата: 27.04.2023 16:18
Кількість переглядів: 152

Проєкт реалізується Фондом міжнародної солідарності у партнерстві з BGK, Європейською Комісією та програмою "Підтримка демократії" Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Фото без опису

Комісією проєкту PRO_MentalHealth сформовано 2 цільові групи. Територіальні громади — члени Координаційної групи Дубенського і Рівненського районів це - Радивилівська, Тараканівська, Дубенська, Корецька, Здолбунівська, Костопільська, Острозька, Рівненська, Березнівська ТГ.

Радивилівську громаду на засіданні представляли заступник міського голови Олександр Пастух та директорка Радивилівський міський центр соціальних служб Тетяна Франко .

На очних семінарах-тренінгах координаційна група провела діагностику кожного з районів Рівненської області щодо організації психосоціальних послуг та визначала найбільш зручні локації для створення на Рівненщині майбутніх чотирьох Центрів соціально-психологічної підтримки.

Обговорено також актуальні питання щодо укомплектування Центрів соціально-психологічної підтримки фаховими психологами для надання адаптаційної підтримки ветеранам війни, внутрішньо-переміщеним особам, родинам, які втратили у бойових діях своїх близьких.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних