В Радивилівській центральній міській бібліотеці з творчою презентацією вперше побувала відома українська письменниця, авторка жіночих романів і лауреатка літературної відзнаки «Золоті письменники України» Наталя Гурницька

Дата: 21.04.2023 13:14
Кількість переглядів: 224

Популярність до талановитої авторки прийшла у 2014 році, після того, як у світ вийшов її дебютний роман – «Мелодія кави у тональності кардамону».

Фото без опису

Наталя Гурницька змогла довести, що український жіночий роман може бути не тільки ніжним та витонченим, але і набагато цікавішим, ніж романи іноземних авторів. Вона зуміла не просто розповісти красиві історії кохання, а й вкласти у кожну з них частинку своєї душі.

У 2021 році Наталія Гурницька отримала престижну літературну відзнаку «Золота письменниця України», що вручається українським авторам, які видали твори українською або в перекладі українською мовою у форматі паперової книжки, сукупним накладом понад 100 тисяч примірників.

Сьогодні, під часу зустрічі з радивилівськими читачами Наталя Гурницька розповіла про роботу над сюжетом роману «Мелодія кави у тональності кардамону», про кропіткі пошуки необхідних історичних знань, аби на сторінках згодом максимально атмосферно відтворити життя минулої епохи. За мотивами цього роману в Україні відзнято телесеріал «Кава з кардамоном». Зйомки стрічки тривали у Львові, Жовкві, Судовій Вишні та Києві. Це 10-ти серійна драматична історія про заборонене кохання юної дівчини до старшого за неї польського шляхтича. Події кіно-серіалу розгортаються у м.Львові всередині XIX століття .

Наталія Гурницька наголосила, що її жіночі романи, події яких зазвичай відбуваються на певному історичному тлі, в яких у деталях передано дух певної епохи, читають не лише жінки, а й чоловіки також. І в час війни - навіть у фронтових умовах.

Наталя Гурницька подякувала усім, хто відвідав творчу зустріч, наголосивши, що саме визнання та любов читача і є найвищою відзнакою для письменника.

Директорка міської бібліотеки Наталя Залужна вручила шановній авторці на добру згадку про знайомство з радивилівськими шанувальниками квіти та сувеніри, а також краєзнавче видання про Радивилів.

Потім відбулась фотосесія та автографсесія письменниці з усіма, хто придбав на згадку видання її авторства.

Вдячні шанувальники побажали талановитій авторці цікавих творчих новинок, з якими Наталю Гурницьку обов'язково чекають в Радивилові знову!

Разом з Радивилів: освіта, культура, молодь і спорт



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних