Довідку про отримані доходи можна отримати через Електронний кабінет платника

Дата: 21.04.2023 09:09
Кількість переглядів: 219

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що фізичній особі для направлення запиту щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (F1301803) через меню «ЕК для громадян» Електронного кабінету необхідно мати кваліфікований електронний підпис (далі ‒ КЕП). За його допомогою потрібно увійти до Електронного кабінету за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, або через вебпортал ДПС (https://tax.gov.ua). 

Фото без опису

Доступ до приватної частини Електронного кабінету надається після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням КЕП, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг, або через Інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua (MobileID та BankID). Запит формується в меню «ЕК для громадян», розділ «Запит про суми виплачених доходів», зазначивши період за який необхідна інформація. 

Звертаємо увагу, що Запит може бути сформований починаючи з I кварталу 1998 року за будь-які п’ять років. Інформація про доходи за останній звітний період надається через 50 днів після його закінчення. 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних