Як у Радивилівській ТГ триває процес реалізації проекту „Поліцейський офіцер громадиˮ

Дата: 13.04.2023 14:51
Кількість переглядів: 242

- сьогодні ознайомилися начальник Департаменту превентивної діяльності НПУ, полковник поліції Ігор Бабич, заступник начальника ГУНП в Рівненській області, полковник поліції Руслан Стрельбицький, начальник УПД ГУНП в області Руслан Жук.

Фото без опису

На зустрічі з Радивилівським міським головою Миколою Карапетяном, начальником відділення поліції √2 (м.Радивилів) Дубенського відділу поліції Юрієм Семеренком

спілкувалися про підсилення безпекового середовища громади поліцейськими офіцерами, які закінчують навчання та вже невдовзі нестимуть службу .

Обговорили формат діяльності поліцейських станцій , а таких на території громади на сьогодні функціонує дві.

За кошти з місцевого бюджету в цих приміщеннях було проведено належну підготовку, встановлено оргтехніку, меблі, облаштовано кабінети поліцейським офіцерам, підведено системи відеоспостереження.

Основні функції поліцейських офіцерів, які тут на службі - своєчасне реагування на звернення громадян, щоб люди мали відчуття захищеності, а також виявлення та профілактика скоєння правопорушень.

Вище поліцейське керівництво області відзначило, що в Радивилові створено комфортні умови для виконання професійних обов’язків поліцейських офіцерів у поліцейській станції.

Громада демонструє високу готовність в питаннях вдосконалення безпекового середовища, облаштовує належне місце для роботи поліцейських офіцерів.

А поліція, у свою чергу, проводить відбір і їх навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних